Aanvullende diensten van Totaal Advies Zuid-Holland

Bouwkundige keuring aanvragen


Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring, energielabel voor (nieuwbouw) woningen of bedrijfspanden. Op uw website plaatsen wij een digitaal aanvraagformulier waarmee u snél en tegen een aanttrekkelijk tarief een keuring/energielabel voor úw klant kunt aanvragen.

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Samen met onze partner Homekeur kunnen wij dat snel voor u regelen!

Aanvraag energielabel


Homekeur BV is een landelijke organisatie voor het aanvragen van energielabels bij aankoop of verkoop van woningen.

Met een landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs is de opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde en ambitieuze werkwijze door de inspecteur.

DEMO Aanvraag WOZ bezwaarschrift


Onze partner de Bezwaarmaker kan u helpen met een te hoge WOZ-waarde door namens u bezwaar te maken tegen deze waarde bij uw gemeente.

De dossiers worden enkel en alleen door WOZ gecertificeerde taxateurs afgehandeld en zij maken dus geen gebruik van geautomatiseerde waarderingsmodellen.

DEMO Aanvraag bedrijfsfinanciering


Indien u een samenwerking aangaat met Capsearch, plaatsen wij onderstaande module op uw website/toolkit. Als u uw klant verwijst naar de module kan hij zelf nagaan of hij in aanmerking komt voor een financiering en bij welke kredietverstrekkers een match is.

Alle informatie over Capsearch kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Aanvraag check sanctielijsten, UBO, PEP, WWFT cliëntenonderzoek


Witwassen en andere ellende voorkomen? Koop een aantal credits en gebruik op uw eigen website/toolkit de One-stop check op kredietwaardigheid, UBO, WWFT en IBAN-Naam check van een bedrijf.

U kunt uw (zakelijke)  relaties natuurlijk ook verwijzen naar deze optie.  Hieronder ziet u een voorbeeld van de module.

Alle informatie over KlikKlaar kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Duurzaamheidssadvies aanvragen


Indien u een samenwerking aangaat met Positief Wonen, plaatsen wij de aanvraagmodule op uw website/toolkit. Úw kantoor regelt de financiering, Positief Wonen draagt zorg voor de offerten en de uitvoering van alle duurzaamheidsmaatregelen.

Ga hier naar een voorbeeld van de Rubriek Verduurzamen

Alle informatie over Positief Wonen kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Aanvraag letselschade claimen


Het claimen van letselschaden is werkelijk een vak apart. Dan heeft uw klant iemand nodig die hem bij de hand neemt en het volledige claimtraject in gang zet.

Indien uw kantoor een samenwerking start met Smart Letselschade, plaatsen wij het onderstaand aanvraagformulier op uw website/toolkit.

Alle informatie over Smart Letselschade kunt u vinden op www.innomar.nl

DEMO Virtuele Assistent Hypotheken


Naarmate de wereld technologisch vooruitgaat, springen steeds meer financieel advieskantoren op de AI-trein.

YORON biedt in samenwerking met PURE Marketing een op AI gebaseerd platform voor efficiënte klantenservice en gebruikerservaring.

De Virtual Assistant gaat naadloos de interactie aan met uw websitebezoekers, begrijpt hun behoeften en genereert waardevolle leads. De Virtual Assistant zorgt ervoor dat uw klanten op elk moment de hulp krijgen die ze nodig hebben. Uw websitebezoekers willen direct antwoorden. Met de Virtual Assistant krijgen ze die, 24/7. Hij begrijpt de intentie achter vragen en biedt direct informatie.

Onderstaand een voorbeeld van de Virtuele Assstent die YORON u kan leveren.

DEMO Spaarrentevergelijker


Sparen loont weer de moeite. Indien u een samenwerking start met Finckers kunnen wij onderstaande module op uw website/toolkit plaatsen.

Alle informatie over Finckers kunt u vinden op www.innomar.nl

Rentes mogelijk gemaakt door Actuele Rentestanden.

Aanvraag